Jdi na obsah Jdi na menu
 


Voskování PVC,linoleum..

 

  

Voskování schodů, chodeb, lina,marmolea a PVC

Po samotném vyčištění chodeb a dalších výše zmiňovaných podlahových krytin, je možné také povrchy navoskovat. Voskování chodeb doporučujeme z důvodů delšího udržení nového vzhledu, ochrany povrchu před rychlým znečištěním.Voskování se provádí až po pořádném vyčištění a zaschnutí ošetřovaného povrchu. Voskování je vhodné na schody, dlažbu a kámen, ale také na ostatní tvrdé podlahy, lina a PVC materiály. Vosk je nanesen a roztírán pomocí rozmíváku na podlahu či schody až ve třech vrstvách. Tím docílíme silné vrstvy a povrch tak zůstává v dobrém stavu delší dobu než obvykle. Použitý vosk se nechává na ošetřovaném povrchu několik hodin řádně zaschnout, a vždy doporučujeme takové místo po dobu schnutí nepoužívat a nechodit po něm. Pokud by tomu tak nebylo, mohlo by docházet k loupání vosku.  Vosky mohou být jak matného tak lesklého vzhledu. 

 

 

 

 

POLYMER BASIC,POLYMER MEDIC,POLYMER METALLIC.

  
Co přináší voskování podlah?
 

 

- ochranu povrchu proti rychlému znečištění 

- ochranu proti mechanickému poškození  

- prodloužení životnosti povrchu    

- vytvoření lesku povrchu  

- snížení nákladů na čistící prostředky

 

POLYMER BASIC

 
Samoleštící polymerová disperze pro ošetření a vytvoření ochranné vrstvy na voděodolných elastických podlahovinách, jako jsou například: linoleum, marmoleum, PVC a jiné.

Vytváří lesklý,protiskluzný,ochranný film.Uzavírá povrch podlahoviny,čímž zabraňuje  usazování nečistot a výrazně tak zjednodušuje běžné čištění a zvyšuje životnost ošetřeného materiálu.Nedoporučuje se prostředek aplikovat na dlažbu,dřevěné,laminátové a lité podlahy,mramor,žulu a ostatní přírodní i umělý kámen.
 

POLYMER MEDIC

  

Polymerová disperze se zvýšenou odolností proti desinfekčním prostředkům pro ošetření a vytvoření ochranné vrstvy na voděodolných elastických podlahovinách, jako jsou například : linoleum, marmoleum, PVC a jiné.

Vytváří lesklý, protiskluzný, ochranný film odolný proti poškrábání a usazování nečistot, čímž výrazně zjednodušuje běžné čištění a zvyšuje životnost ošetřeného materiálu.

 

POLYMER METALIC

 

Polymerová disperze s obsahem kovu v molekule pro ošetření a vytvoření ochranné vrstvy na voděodolných elastických podlahovinách, jako jsou například linoleum, marmoleum, PVC a jiné. Je určena především pro vysoce mechanicky namáhané povrchy.                                        

Vytváří lesklý, protiskluzný, ochranný film vysoce odolný proti ošlapu.Uzavírá povrch podlahoviny, čímž zabraňuje usazování nečistot a výrazně tak zjednodušuje běžné čištění a zvyšuje životnost ošetřeného materiálu.Nedoporučuje se prostředek aplikovat na dlažbu, dřevěné, laminátové a lité podlahy, mramor, žulu a ostatní přírodní i umělý kámen.