Jdi na obsah Jdi na menu
 


Koupelny

 

 

 

KOUPELNA VŽDY ČISTÁ  A VONÍCÍ

To je sen každé domácí hospodyňky,aby úklid nebyla vždy jen dřina.Proto se k údržbě používají různé čistící přípravky,kterých je v obchdech široký výběr.Kromě rozmanitých vůní máte skutečně na výběr?Je hodně firem co reklamují,že jedině ten jejich přípravek je ten správný.Ale který si vybrat?Je vůně skutečně to co dělá koupelnu čistou?

Co je v koupelnách největší problém?Voda a její pozůstatky,tedy vodní kámen.Usazuje se na obkladech,ve spárách,na vodovodních bateriích.Připravuje je tak o jejich zářivý lesk a nepůsobí vůbec čistým dojmem.

 

 

 

Na čištění koupeleny se mě dokonale osvědčil přípravek ALTUS ALSAN,kterým krásně odstraníte ty největší nečistoty.Altus Alsan je čisticí, dezinfekční a leštící přípravek na sanitární techniku a keramiku s vůní ovoce. Dokonale odstraňuje skvrny, povlaky a usazeniny z povrchu sanitárních zařízení, jako jsou například toaletní mísy, pisoáry, obkladačky, sprchové kouty, vany, vodovodní baterie a další.Zanechává zářivý lesk.  Používáním ALTUSU ALSANU  bude vaše koupelna vždy krásně čistá a vonící.

 

1web_alsan_1_l_1.jpg